0722-22 65 95 info@tryggpark.se
Välj en sida

Hur Trygg Park arbetar

Vi erbjuder kunder i första hand kostnadsfri skyltning och parkeringsövervakning, vår ersättning blir eventuella kontrollavgifter på området, en del av alla våra kontrollavgifter går till välgörande ändamål. Vi erbjuder övriga tjänster så som linjemålning, bortforsling av skrotbilar eller andra oönskade fordon, all form av konsultation inom parkering och andra tjänster som ni kan se nedan.

Vi har som målsättning att arbeta nära och frekvent med våra kunder, vi strävar alltid till att tillgodose våra kunder till 100% med smidiga och flexibla lösningar. Vi försöker också alltid bli bättre och lyssnar på hur vi kan bli bättre från alla håll både intern och externt.

Ingen parkering är sig lik, därför finns det olika lösningar. Vi anpassar parkeringen, parkeringsbevakningen, parkeringsskyltningen, linjemålningen och parkeringsreglerna, allt efter kundens önskemål.

Vi vet att parkeringsplatsen är viktig för ert företag eller förening. En parkering som inte fungerar på ett bra sätt leder till att man förlorar kunder och skapar frustration för era kunder och gäster. En bra och ordentligt skött parkeringsplats lockar folk att parkera rätt.

Vi binder inte upp kunden i kontrakt, vi är säkra på att vi ska hålla den höga kvaliteten vi lovar, så vi skyddar oss inte bakom ett uppbindande kontrakt.

Vi väljer vår personal med stor omsorg. All vår personal ska ha rätt utbildning, vara lugn och hjälpsam i alla lägen. Vi vet att bra personal är den viktigaste byggstenen i alla företag och är vårt ansikte utåt.

Vår hemsida är gjord för att vara informativ och svara på så många frågor som möjligt.

Läs gärna igenom våra policys.

Vi erbjuder följande tjänster:

  • Skyltning
  • Linjemålning
  • Parkeringsövervakning
  • Konsultation inom parkering
  • Hjälp med bortforsling av fordon
  • Uthyrning av parkeringsplatser
  • Avgiftsbelägga parkeringar

För fler frågor och svar tryck här.

Är ni intresserade av parkeringsövervakning eller någon annan av våra tjänster tryck här.